• +359 882 380 569

МОНТАЖ НА ПЕРАЛНЯ

МОНТАЖ НА ПЕРАЛНЯ

Пералнята е задължителна част от всеки дом. Този домакински електроуред е изключително важен за всяко едно домакинство, затова когато той се развали, подлежи на спешен ВиК ремонт от фирма. В много от случаите е нужно да си купите дори чисто нова пералня, защото старата е вече твърде амортизирана и животът й е вече изтекъл. Редно ли е, обаче, сами да монтирате новата си пералня и ако не, какво трябва да предприемете?

Ние разполагаме със задължителния при този вид дейности инструментариум, също както и с обучени специалисти, за които няма ВиК проблем, с който да не могат да се справят. От Вас се изисква само да изберете модела пералня, а монтирането възложете на нас!


   Свързване на маркуча към мръсната и чистата вода


Някои от Вас ще кажат, че самото монтиране на пералня не е толкова трудно, в сравнение с нейния ремонт. Ако смятате, че за първото не се изискват специални умения, поради факта че всичко е описано в книжката, която получавате заедно с пералнята, сте на грешен път. Всъщност, не е толкова просто да монтирате една пералня, а наред с това и да я невилирате както трябва.

А какво остава за ремонта й… По-добре не се нагърбвайте с тази нелека задача, а вместо това ни се обадете и обяснете какъв точно проблем, или дилема искате да разрешим.

Какви са услугите, които бихте могли да откриете при нас?

#

Монтаж на мивка

#

Монтаж тоалетна

#

Подмяна на бойлер

#

Монтаж на биде

#

Монтаж на душ и вана

#

Монтаж на пералня

#

Монтаж на радитори

#

Обадете ни се още сега

Извънредни ситуации и аварии.Доверете ни се!